Matematik

WTF, Linjer?

07. oktober 2008 af Vandmelonen (Slettet)

 Hey hjælp!

Find forskrift for følgende ligningen:

Linien m som går gennem punktet (20,30) og har hældningen -2

Linien l, som går gennem punkterne (2,3), og hvor det gælder, at y falder med 64, når x stiger meDen

Den lineære funktion f(x), hvor f(-321) = 456 og punktet (-21,146) ligger på linien

---

Find skæringen mellem linierne l og m

l: 2x + 3y = 4

m: -3x + y = 5

----

omregn dette almindelige tal til binære tal

106

1642

64


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. oktober 2008 af janko (Slettet)

2x + 3y = 4                3y = 4 - 2x                  y = (4 - 2x) / 3

 -3x + y = 5                                                    y = 5 + 3x

isolere enten x eller y                  


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. oktober 2008 af janko (Slettet)

.... rettelse, isolere x

(4-2x) / 3 = 5 + 3x


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. oktober 2008 af janko (Slettet)

prøv nu selv at løse dine opgaver, mester..

du får givet alle oplysninger i dine opgave,,, det handler blot om at indsætte dem i formlerne


Skriv et svar til: WTF, Linjer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.