Matematik

potens? hjaelp s:

08. oktober 2008 af Pudderplet_ (Slettet)

hej, her er en opgave som jeg ikke rigtig kan finde ud af at reducere..

haaber at nogle af jer der ude kan hjaelpe :)

1/2-5


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2008 af mathon

1/2-5 = 25 = 32


Svar #2
08. oktober 2008 af Pudderplet_ (Slettet)

er der ikke en mellemregning?

for jeg forstaar det ikke helt endnu..


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

1/2-5= 1·25= 25 = 32


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. oktober 2008 af mathon

...eller

1/2-5 forlænges med 25, hvilket giver

1*25/25+(-5) = 25/20 = 25/1 = 25


Skriv et svar til: potens? hjaelp s:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.