Matematik

Gratis hjælp :)?

08. oktober 2008 af Vandmelonen (Slettet)

Hej Studiemennesker!

Kan i godt lige hjælpe mig?

Find forskrift for følgende ligningen:

Linien m som går gennem punktet (20,30) og har hældningen -2

Linien l, som går gennem punkterne (2,3), og hvor det gælder, at y falder med 64, når x stiger meDen

Den lineære funktion f(x), hvor f(-321) = 456 og punktet (-21,146) ligger på linien

---

Find skæringen mellem linierne l og m

l: 2x + 3y = 4

m: -3x + y = 5


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2008 af Mandelbrot (Slettet)

Hvad tror du selv? Hvordan ser funktionen ud for en lige linje? Og hvad betyder de forskellige konstanter og variable i denne?


Skriv et svar til: Gratis hjælp :)?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.