Matematik

2 svær sider i blæk! Har brug for hjælp tak!

10. oktober 2008 af Mr. Dude (Slettet)

http://img208.imageshack.us/img208/1656/pictureln8.jpg

http://img340.imageshack.us/img340/1138/picture001wy4.jpg

Er det muligt at får hjælp til disse 2 sider? Indholdet er ikke lige til, at forstå. Så jeg vil være meget taknemlig for dem, der gider at hjælpe mig! :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2008 af juventuz (Slettet)

Hvilke overvejelser har du fået til en løsning?


Svar #2
10. oktober 2008 af Mr. Dude (Slettet)

I 5.1 har jeg fået en løsning, men fx. i 5.2 forstår jeg slet ikke hvordan jeg skal finde en løsning til, at løse denne opgave!


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2008 af juventuz (Slettet)

v=s/t

eller sagt med andre ord

fart=strækning/tid


Brugbart svar (1)

Svar #4
10. oktober 2008 af juventuz (Slettet)

v=1490.2 m/s

s=30*2 m (da lyden jo også skal tilbage igen)

t=s/v=60m/1490.2m/s=0.040263 s


Svar #5
10. oktober 2008 af Mr. Dude (Slettet)

Okay så strækningen er 30 meter, men hvordan finder jeg så tiden mon?


Svar #6
10. oktober 2008 af Mr. Dude (Slettet)

Ok glem svar #5. Hvad gør man så i 5.3 ? Det lyder endnu mere compliceret!


Brugbart svar (1)

Svar #7
10. oktober 2008 af juventuz (Slettet)

du kender farten v=1490.2 m/s

samt tiden t=0.0668 s

brug nu at v=s/t

husk at din fundne strækning derefter skal divideres med 2 :-)


Svar #8
10. oktober 2008 af Mr. Dude (Slettet)

Tak det hjælp mig makker! Så i 5.4 siger de, at "Hvor stor er keglens diameter i en dybde på 5 m" så hvad mener de lige præcist der? Er det noget med halv-delen af 5 m eller hvad?  


Skriv et svar til: 2 svær sider i blæk! Har brug for hjælp tak!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.