Matematik

ligning HASTER

16. oktober 2008 af pokerfamous (Slettet)

Jeg har en ligning der hedder

5 = 14x / - x - 7

Hvordan skriver man den ind på lommeregneren? ( voyage 200 eller TI89'eren.)

Mit forkerte bud var

solve (5,x = (14x) / (- x - 7),5, x) Det er jo ikke 5x der er (14x) /( - x - 7), men bare tallet 5.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. oktober 2008 af Da-ted (Slettet)

solve(5=14/(-x-7),x)


Svar #2
16. oktober 2008 af pokerfamous (Slettet)

tak for hjælpen, mester :)


Svar #3
19. oktober 2008 af pokerfamous (Slettet)

Svaret skulle være x = - 35/19 hvordan regner man det ud? HJÆLP :S


Svar #4
19. oktober 2008 af pokerfamous (Slettet)

Jeg spørger IGEN hvordan regner man 5 = 14x / - x - 7

5 = 14x brøkstreg -x -7


Skriv et svar til: ligning HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.