Tysk
Hjælp rettelse af sætning !!
22. oktober 2008 af
coco12 (Slettet)
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:
justify;line-height:150%;mso-pagination:none;mso-layout-grid-align:none;
text-autospace:none"><span lang="DE" style="mso-bidi-font-size:16.0pt;line-height:
150%;mso-bidi-font-family:Courier;mso-ansi-language:DE">Freunde bedeutet sehr viel für mich auch. Freunde sind da, wenn andere nicht gibt. Sie sind da, mich zu unterstützen. Freunde sind immer schon etwas wichtig in meinem Leben. Ich habe Sie immer vor alles. Ich habe oft große Hoffnungen für meine Freunde gehabt und unser Zeit zusammen bewertet. Meine Freunde sind die jenigen, die mich kennt.
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:
justify;line-height:150%;mso-pagination:none;mso-layout-grid-align:none;
text-autospace:none">Har selv prøvet at rette i den men kan ikke finde ud af og det er rigtig ordstilling og om hvornår det hedder mein, meine, meinen....... please håber der er nogle folk herinde der vil give mig noget hjælp med at rette den:)
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:
justify;line-height:150%;mso-pagination:none;mso-layout-grid-align:none;
text-autospace:none"><span lang="DE" style="mso-bidi-font-size:16.0pt;line-height:
150%;mso-bidi-font-family:Courier;mso-ansi-language:DE"></o:p>
Skriv et svar til: Hjælp rettelse af sætning !!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
