Matematik

Gør rede for, at funktionen g har t(x) som tangentligning i x = 2.

23. oktober 2008 af Zerling (Slettet)

Bestem f(2) og f’(2)
En anden funktion g er bestemt ved
g(x)= (kvadratrod det hele) 15-3x.
Gør rede for, at funktionen g har t(x) som tangentligning i x = 2.
 

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2008 af mathon

g '(x) = -1,5/√(15-3x) og x<5


Skriv et svar til: Gør rede for, at funktionen g har t(x) som tangentligning i x = 2.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.