Fysik

Vands densitet. ( HASTER! sidder med prøven)

23. oktober 2008 af Aydin2613 (Slettet)

hej allesammen! jeg har brug for noget hjælp her!
opgaven er: Hvis man fylder en beholder med vand ved 3,8 grader c, og den fylder 3,2 L, hvor mange gram vand er der så løbet over når temperaturen er 100 grader c.


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. oktober 2008 af Zagros (Slettet)

Dersini kendin yap. ;) *lol*

Så skal vi nok sørge for at rette det:)


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2008 af mathon

det forudsættes, at dV = 0

vands densitet ved 3,8°C
0,99997 kg/L

m3,8 = (3,2 L)*(0,99997 kg/L) = 3,1999 kg

vands densitet ved 100°C
0,9584 kg/L

m100 = (3,2 L)*(0,9584 kg/L) = 3,06688 kg

delta m = (3,1999-3,06688)kg = 0,133024 kg = 133,024 g


Skriv et svar til: Vands densitet. ( HASTER! sidder med prøven)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.