Matematik

Simpel ligning på lommeregner

25. oktober 2008 af pokerfamous (Slettet)

Jeg har ikke helt forsået hvordan man løser ligninger på lommeregneren, så vil hører hvordan denne her regnes ud med en voyage 200 eller ti89.

5x-3 = 2x+15

mit bud var solve(5x-3)=2x+15),x) men den siger too few arguments.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

Der er rod i parenteserne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2008 af Isomorphician

Du har tre højreparenteser, men kun én venstreparentes


Svar #3
25. oktober 2008 af pokerfamous (Slettet)

Tusind tak XD svaret bliver så

solve(5x-3 = 2x+15,x)

x=6


Skriv et svar til: Simpel ligning på lommeregner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.