Matematik

Opgave 311 i Mat2

25. oktober 2008 af nej12 (Slettet)

 Bestem en ligning for den tangent, der står vinkelret på linjen med ligningen_ 2y+x=4 . Og så er funktionen

f(x) = 3x^2 -6 x +5 givet... jeg har fået ligningen til tangenten til y = 2x+ (7/3) , men synes ikke det virker helt

rigtigt.

Håber i kan hjælpe !!!!!!!!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2008 af Isomorphician

y = f'(x0)(x - x0) + f(x0)

tror du har glemt at gange hele parentesen ud


Svar #2
25. oktober 2008 af nej12 (Slettet)

 jepp, har jeg også .. TAK


Skriv et svar til: Opgave 311 i Mat2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.