Debat

hvad er meningen med sommertid?

26. oktober 2008 af School-Girl (Slettet)

Hvorfor skifter vi tiderne? Det giver jo ingen mening og de forvirrer os alle !


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. oktober 2008 af Dreamer1990 (Slettet)

Google er din ven :)

Pjuske


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. oktober 2008 af klotte (Slettet)

For at udnytte lyset bedre....om sommeren giver det længere sommeraftener.Ved at vende tilbage til normaltid nu får du lysere morgener en månedstid endnu.

Lys = Energi=strøm= besparelse.

Ulempe: mennesker og dyr bliver forvirret i en kortere periode.

Indført i 1980


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. oktober 2008 af Euler (Slettet)

http://www.berlingske.dk/article/20081025/danmark/710250030/

Det forklarer vel, hvorfor Pjuske er så tidligt oppe :-)


Brugbart svar (1)

Svar #4
26. oktober 2008 af Euler (Slettet)

#2 De forlængede sommertidsperioden med en måned i 1996. Det undrer mig, at den første sommertidsperiode først blev indført i 1980. I USA indførte de sommertiden omkring 1. Verdenskrig, mener jeg.


Brugbart svar (1)

Svar #5
26. oktober 2008 af Euler (Slettet)

School Girl, du burde også være glad for at få en time mere.


Svar #6
26. oktober 2008 af School-Girl (Slettet)

Så der er altså en mening med vanviddet ka jeg forstå på det.

#5 Hvem er ikke det :)


Brugbart svar (1)

Svar #7
26. oktober 2008 af Sherwood (Slettet)

Selvfølgelig er der en mening. En temmelig logiske en endda.


Svar #8
26. oktober 2008 af School-Girl (Slettet)

Temmelig logisk en, mener du vel?


Brugbart svar (3)

Svar #9
26. oktober 2008 af Dreamer1990 (Slettet)

#8) Doh!


Svar #10
26. oktober 2008 af School-Girl (Slettet)

Ja doh!


Brugbart svar (3)

Svar #11
26. oktober 2008 af Dreamer1990 (Slettet)

#10) Er du bare lam eller hvad?


Brugbart svar (2)

Svar #12
26. oktober 2008 af Euler (Slettet)

#8 Det er en MEGET essentiel detalj(e)!


Brugbart svar (1)

Svar #13
26. oktober 2008 af klotte (Slettet)

# 3

Ved overgang til normaltid som i nat er du en time foran.

Derfor forklarer det netop IKKE hvorfor nogle er tidligt oppe netop idag.


Brugbart svar (2)

Svar #14
26. oktober 2008 af Dreamer1990 (Slettet)

#13) I mit tilfælde havde Euler nu ret - Jeg havde jo en "ekstra" time :)

Pjuske


Svar #15
26. oktober 2008 af School-Girl (Slettet)

#11) Er du lam eller hvad?


Brugbart svar (3)

Svar #16
26. oktober 2008 af Dreamer1990 (Slettet)

#15) Du er jo skudt i hovedet min pige - Sådan nogle som dig har jeg ikke tid til ;)

Pjuske


Svar #17
26. oktober 2008 af School-Girl (Slettet)

#16) Jeg kan slet ikke se hvad jeg har gjort dig siden du taler sådan til mig ?!


Brugbart svar (1)

Svar #18
26. oktober 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (1)

Svar #19
26. oktober 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #20
26. oktober 2008 af Sherwood (Slettet)

#8 Det er sjældent, jeg bliver rettet sprogligt. Meget sjældent! Til lykke med det.

Og dog håber jeg, at mit indlæg var forståeligt..


Forrige 1 2 Næste

Der er 25 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.