Matematik

funktioner...

26. oktober 2008 af seriøs (Slettet)

Jeg er med, når jeg skal indsætte f(2) ind her f(x) = x^4 + x

for så er det f(2) = 2^4+2

men hvad gør jeg, når der f.eks står f(2+a) ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

Indsætter 2+a på x's plads.


Svar #2
26. oktober 2008 af seriøs (Slettet)

f(2+a) = (2+a)^4 + (2+a)

Jamen det ser da ik rigtigt ud? eller skal jeg gøre noget ved den nu?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2008 af juventuz (Slettet)

Hvis du mener opløse paranteserne så lad være. Det bliver et længere udtryk


Svar #4
26. oktober 2008 af seriøs (Slettet)

nå ok.. troede det var mere kompliceret :) tak


Skriv et svar til: funktioner...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.