Matematik

Eksponentiel funktion

29. oktober 2008 af 2000F-Mc (Slettet)

BMI=m*x^-2

hvor m er personens vægt, målt i kg og x er højden målt i meter

Personerne A og B vejer begge 80kg og A er 6procent højere end B

Hvor mange procent er A's BMI mindre en B's BMI?

Har svært ved at lave opgaven..... 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2008 af Danielras (Slettet)

Søg altid i forummet inden du poster.

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=324553


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. oktober 2008 af Danielras (Slettet)

Og så er det forresten en potensfunktion.


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2008 af mathon

BMIA = m*(1,06*xo)-2

BMIB= m*xo-2

|BMIA-BMIB|/BMIB = 0,11 = 11%      


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.