Matematik

bestem en for skriv for polynomiet

30. oktober 2008 af Annakb (Slettet)

Er der nogen klogehoveder der kan hjælpe mig i en vis fart?

bestem en forskrift for den lineære funktion f, hvisgraf går gennem punkterne (2,10) 0g (0,-2) og løs ligningen f(x)=4


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2008 af Sherwood (Slettet)

a=?y/?x

y=ax+b


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. oktober 2008 af Sherwood (Slettet)

Der skulle have stået delta y og delta x. :S

a=(y2-y1)/(x2-x1)


Svar #3
30. oktober 2008 af Annakb (Slettet)

så man siger a=(-2-10) / (0-2) eller hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. oktober 2008 af Sherwood (Slettet)

Ja, det er helt korrekt, :-)


Svar #5
30. oktober 2008 af Annakb (Slettet)

og hvordan så med ligningen?


Brugbart svar (1)

Svar #6
30. oktober 2008 af Sherwood (Slettet)

Indsæt a og et af dine punkter. Herefter ved du selv, hvad du skal gøre..


Svar #7
30. oktober 2008 af Annakb (Slettet)

Du har været en stor hjælp:) mange mange tak.


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. oktober 2008 af Sherwood (Slettet)

Det var så lidt.


Skriv et svar til: bestem en for skriv for polynomiet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.