Matematik

ligning hjælp

02. november 2008 af kim19 (Slettet)

Jeg har problemer med denne ligning, håber en kan hjælpe.

x^2 -5x - 6 = 2x -6

jeg har regnet mig ned til dette:

x^2 - 6 = 7x -6

x^2 = 7x   Hvad gør jeg herfra. jeg ved ikke hvordan jeg kan komme videre. Håber en kan hjælpe mig Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2008 af ibibib (Slettet)

Det er en andengradsligning


Svar #2
02. november 2008 af kim19 (Slettet)

Hvordan kan x^2 = 7x være en andengradsligning

sådan en ser ud ax^2 +bx + c

det forstår jeg ikke ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2008 af mathon

x2 -5x - 6 = 2x -6

x2 - 7x = 0

x*(x - 7) = 0

brug nulreglen........


Svar #4
02. november 2008 af kim19 (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: ligning hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.