Matematik

rettelse + hjælp

05. november 2008 af Lulles (Slettet)

Hej allesammen, håber nogle kan hjælpe

Løs ligningen f(x) = -1
-1 = 0,2x + 1,8
-1,8 - 1 = 0,2x

-2,8 / 0,2 = x

x = -14

Grafen for en anden lineær funktion g går gennem punktet P(50,8) og har samme hældningskoefficient som grafen for f.

Bestem regneforskrift for g

Hvordan laver man denne her


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2008 af qspace (Slettet)

hældningskoefficienten for f er 0,2.

Så for g der angiver en lineær funktion y=a*x+b , kender du a=0,2

b=y-a*x

a=0,2

Du kender et punkt P's x og y værdier. Herefter kan b beregnes.


Skriv et svar til: rettelse + hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.