Matematik

brøker

07. november 2008 af 0fficepark (Slettet)

I denne opgave skal jeg opløse tæller og nævner i faktorer og forkorte brøken:

b= ((1022 - 982)/(200))

jeg ved at jeg nok skal bruge 3. kvadratsætning, men kan bare ikke´få det hele til at passe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2008 af Isomorphician

(1022 - 982) = (102 - 98)(102 + 98)

200 = 102 + 98


Svar #2
07. november 2008 af 0fficepark (Slettet)

ej det kan jeg ikke se. hvis man udregner (120-98)(102+98) giver det = 14400 + 12936 – 12936 - 9604 = 4796


Skriv et svar til: brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.