Matematik

En mulig graf for funktionen f

07. november 2008 af davija (Slettet)

Hej!

Jeg sidder med en opgave, jeg overhovedet ikke kan gennemskue. Håber nogen vil hjælpe med nogle hints.

Det er opgave 1.014 (side 8) i dette link: http://www.emu.dk/gym/fag/ma/faglige_forening/bogsalg/STX_B_vejl_eks_opg.pdf.

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Du skal blot tegne en funktion, som opfylder de krav, der står skrevet i opgaven.


Svar #2
07. november 2008 af davija (Slettet)

hmm?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2008 af richterklanen (Slettet)

Funktionen er aftagende på intervallet ]2;3], voksende på [3;8] og aftagende på [810[. Funktionen har globalt minimum (mindsteværdi) i x = 3, maximum i x = 8. Grafen har vendetangent i x = 5.


Skriv et svar til: En mulig graf for funktionen f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.