Matematik

f '' (X)

08. november 2008 af nathaliee (Slettet)

en funktion f er givet ved

f(x) = 1/3*x^3+e^4x

Bestem f ' (x)

vi ved jo at den afledede funktion af x^3 = 3x^2 og at den afledede funktion af e^kx = k*e^kx

jeg ville umiddelbart sige, at man ville udregne den sådan: 1/3*3x^2+4*e^4x

er det rigtig det jeg gør?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2008 af Muddiboy (Slettet)

x^2+4e^4x er løsningen!


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2008 af Muddiboy (Slettet)

første led glemmer du at diffentier


Skriv et svar til: f '' (X)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.