Matematik

Differentialkvotienter for simple funktioner.

09. november 2008 af hejhejhejmedmeddig2 (Slettet)

Hej, jeg har en opgave for til imorgen hvor jeg skal:

Brug reglerne for differentialkvotienter for simple funktioner til at finde differntialkvotienter for:

f1(x) = 2

og

f2(x) = -1/3x + √5


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2008 af Isomorphician

f(x) = k

f'(x) = 0

....

f(x) = k*xn

f'(x) = nk*xn-1


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2008 af mathon

...da de er så simple, hvad er så spørgsmålet?

hvilke funktioner kan du differentiere?


Skriv et svar til: Differentialkvotienter for simple funktioner.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.