Dansk

Inspiration søges! (også postet i historie)

14. november 2008 af Wacher (Slettet)

Hej

Som så mange andre er jeg igang med at skrive den forbandede dansk/historie-opgave. Den skal afleveres mandag.

Jeg har læst Hans Scherfigs roman, "Den forsvundne fuldmægtig", og skal i den forbindelse redegøre for Hans Scherfigs skildring af/syn på 1930’ernes klasseforskelle. Han var jo kommunist, men jeg ved egentlig ikke helt, hvad jeg kan bruge dén oplysning til. Hans politiske holdning har givetvis været med til at præge hans holdninger, men...? Jeg kan godt se, at romanen er stærk satirisk, men heller ikke det, ved jeg, hvordan jeg skal bruge i opgaven.

Vi har haft skrivedag både igår og idag - og begge dage har jeg egentlig mere brugt på at søge info på nettet, end at få skrevet noget. Det har indtil videre været én stor skriveblokering, og jeg aner simpelthen ikke hvordan jeg skal komme igang eller hvor.

Jeg skal også redegøre for de forskellige samfundslag i 30’ernes Danmark, og gennem analyse af disse belyse individets syn på sig selv og andre i samfundet. Men hvordan i al verden finder jeg ud af det, og hvor?

Biblioteket er ribbet for bøger om emnet, da der er 50 andre, som skriver om samme tidsperiode. Jeg er normalt god til at skrive opgaver, men denne er jeg godtnok fuldstændigt på bar bund med.

Alle forslag er velkomne, og på forhånd tak!

Venlig hilsen
Wacher


Skriv et svar til: Inspiration søges! (også postet i historie)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.