Kemi

mL til gram?

15. november 2008 af 0fficepark (Slettet)

Hvor mange gram er 25 mL saltsyre? er det det samme?Altås 25..


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2008 af johnmaiers (Slettet)

Du skal bruge densiteten (massefylden) for at udregne vægten af 25mL saltsyre.


Svar #2
15. november 2008 af 0fficepark (Slettet)

hm og det er??


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. november 2008 af mathon

varierer med saltsyrens koncentration

1masse% = 0,275 M              : 1,005 g/mL  
5              = 1,402M               : 1,025 g/mL
10            = 2,87 M                : 1,050 g/mL
15            = 4,41 M                : 1,075 g/mL
20            = 6,02 M                : 1,100 g/mL
26            = 8,05 M                : 1,130 g/mL
32            = 10,17 M              : 1,160 g/mL
36            = 11,64 M              : 1,180 g/mL


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. november 2008 af mathon

cs = p*10-2*ρ/M

hvor
cs er syrekoncentrationen, [cs] = mol/L
ρ er opløsningens massefylde, [ρ] = g/L
p er masseprocenten
M er syrens molmasse, [M] = g/mol


Skriv et svar til: mL til gram?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.