Matematik

Gennemsnits regning

17. november 2008 af Broderblid (Slettet)

Jørn H.s Kost sammensættes ud fra hvor meget han bevæger sig. Ved hjælp af en skridttæller finder man ud af at han har løbet ca 11.000 skridt i en hjemmekamp. Man regner med at:

10% af skridtene er 30 cm lange

20% af skridtene er 120 cm lange

70% af skridtene er 70 cm lange

Vis at Jørn H´s gennemsnitlige skridtlængde er 76 cm?

Hvad gør jeg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2008 af Anonymmi (Slettet)

du siger

30 x 10 / 100 = 3 cm

120 x 20 / 100 = 24 cm

70 x 70 / 100 = 49 cm

3+24+49 = 76 cm


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2008 af Anonymmi (Slettet)

ell. du kan også bare sige. 30 x 10% = 3 cm :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. november 2008 af Muddiboy (Slettet)

Hahaha er det ikke en blækregning fra folkeskolen? fra 9. klasse? :D husker den udemærket

Og en af opgaverne gik vidst ud på at bestemme arealet af målstrafs feltet


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. november 2008 af Anonymmi (Slettet)

haha sikkert nok. der står personen er 17 år og går på htx.. JA!


Skriv et svar til: Gennemsnits regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.