Fysik

KWh ud fra andre enheder

17. november 2008 af vumann (Slettet)

Hej :D

Jeg bliver bedt om at finde ud ad hvad en KWh koster, men har virkelig ingen idé om hvordan jeg finder svaret.

Olie:

Mængde pr. enhed:                        1000 l

Pris pr. enhed:                                 5570 kr.

Brændværdi/energi pr. enhed:     35,9 Gj/m3

Ville være dejligt med lidt hjælp :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2008 af mathon

E = (1 m3)*(35,9 GJ/m3) = 35,9 GJ = 35,9*109 J = (35,9*109 J)/(3,6*106 J/kWh) = 9972,22 kWh

pris pr. kWh: (5570 kr)/(9972,22 kWh) = 0,56 kr/kWh


Skriv et svar til: KWh ud fra andre enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.