Matematik

graf for funktionen - hjælp!!

18. november 2008 af davija (Slettet)

Hej kommer grafen til at se sådan ud? (vedhæftet fil)

Når grafen opfylder:

funktionen er aftagende i intervallet ]2;3], voksende i intervallet [3;8] og aftagende i intervallet [8;10[.
Funktionen har samtidig et globalt minimum i x = 3, og et maximum i x = 5
Grafen har en vendetangent i x = 5
 

Jeg er virkelig på bar bund!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2008 af c_aastrup

Jeg er også på bar bund, for jeg kan ikke se nogen vedhæftet fil.


Svar #2
18. november 2008 af davija (Slettet)

Her er filen-


Svar #3
18. november 2008 af davija (Slettet)

hmm, hvorfor kan man ikke vedhæfte filen...


Svar #4
18. november 2008 af davija (Slettet)

Men nu ligger den her: http://peecee.dk/upload/view/140759


Skriv et svar til: graf for funktionen - hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.