Kemi

MOL!!!

19. november 2008 af Jebediah (Slettet)

Hej.

Hvis jeg ved at

m(K2Cr2O7) = 0,100 g

M(K2Cr2O7) = 294,2 g/mol

n = 3,399*10^-4 mol

hvordan finder jeg så ud af, hvor mange mol Cr207^2- har?  


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. november 2008 af mathon

n = m/M = (0,100 g)/(294,2 g/mol) = 3,399*10-4 mol


Svar #2
19. november 2008 af Jebediah (Slettet)

det er jo K2Cr207 der har 3,399*10^-4

jeg vil have den for Cr207^2- ..


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2008 af mathon

K2Cr2O7(s)    →    2K+(aq)   +    Cr2O72-(aq)
  1 mol                                      1 mol
3,399*10-4 mol                        3,399*10-4 mol
 

da K2Cr2O7 er let opløseligt


Svar #4
19. november 2008 af Jebediah (Slettet)

´nårh okay .. mange tak ..


Skriv et svar til: MOL!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.