Matematik

Integrer

23. november 2008 af Signesp (Slettet)

Hey, hvordan integrer jeg denne funktion:

v(t) = -9,82 • t 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2008 af juventuz (Slettet)

1/2*(-9.82)*t2


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2008 af juventuz (Slettet)

Den plejer ellers at hedde

v(t)=a*t+vo, der integreret bliver

s(t)=½a*t2+vo*t+so


Svar #3
23. november 2008 af Signesp (Slettet)

Ahh okay tak.

Jeg har nemlig en opgave der lyder:

Efter 2,3 sekund høres plasket fra stenen der rammer vandet.
Hvor dyb er brønden?
 

Det skal jeg vel finde ud af, ved hjælp af funktionen du lige har integreret, kan det passe?


Skriv et svar til: Integrer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.