Matematik

Omvendt funktion f^-1(x)

25. november 2008 af Lydolph (Slettet)

Hej

Jeg sidder med en små indviklet opgave.

Skal finde den omvendte funktion af f(x) =14e^x+2(kvadretrod af)x+8?

Hvis der en der kan og er sød at hjælpe, vil du så ikke være flink at beskrive de forskellige trin, så jeg kan lærer lidt af det?

På forhånd tak, Lydolph


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2008 af Arctan (Slettet)

Måske skulle du prøve at skrive hele opgaveformuleringen.... :-) Som det står der er opgaven ikke helt så simpel og den omvendte funktion er næppe elegant - hvis den overhovedet findes.


Svar #2
25. november 2008 af Lydolph (Slettet)

Bestem f ’(x) for funktionen f(x) = 14e^x + 2 + 8


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2008 af Arctan (Slettet)

f ’(x)?


Svar #4
26. november 2008 af Lydolph (Slettet)

Ja f mærke? Det er lidt fuckt, derfor jeg ikke selv fatter det.


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. november 2008 af mathon

f(x) = ex + 2√(x+8)

f '(x) = ex + 2*(1/(2√(x+8)) = ex + 1/√(x+8)


Skriv et svar til: Omvendt funktion f^-1(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.