Matematik

Brøker

26. november 2008 af Natalie Dejabél (Slettet)

Hvad skal jeg gange -0,5x med for at få en hel x?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. november 2008 af dnadan (Slettet)

0,5=1/2

Har du nogle umiddelbare bud?


Svar #2
26. november 2008 af Natalie Dejabél (Slettet)

hvad mener du?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2008 af MigM (Slettet)

gang med 2

-0,5 = -1/2

ganges med 2 = -2/2 = -1


Svar #4
26. november 2008 af Natalie Dejabél (Slettet)

okay, brugte du en metode? eller var det bare hovedregning?


Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.