Matematik

rumgeometri

29. november 2008 af nunu1989 (Slettet)

HEj...........

Hvordan finder man parameterfremstillingen for projektionen m1 af linjen m på planen α, når:

m: (x,y,z) = (-1,-2,3) + t (1,3,2)

og α : 5x + y - z = 2


Svar #1
29. november 2008 af nunu1989 (Slettet)

Ingen hjælp???


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2008 af Erik Morsing (Slettet)

du finder x, y og z udtrykt ved t, så er prikproduktet af vektoren i planen og en normal til planen lig 0. Det er så langt, jeg har tid lige nu.

x=t-1

y=-2t+3

osv.


Svar #3
29. november 2008 af nunu1989 (Slettet)

Dvs.

z = 3 t + 2


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. november 2008 af Erik Morsing (Slettet)

z=3+2t, og nu skal jeg høre klassisk musik, det giver ro i sjælen


Svar #5
29. november 2008 af nunu1989 (Slettet)

Men hvad med resten??


Skriv et svar til: rumgeometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.