Matematik

differentialregning med f ' (af et eller andet)

02. december 2008 af line-friis (Slettet)

Hej igen jeg har nu fået en opgave hvor jeg bl.a. skal aflæse på grafen og finde f'(3) og vil så høre om det så giver f(3) = 4 eller sådan noget?

Please hjælp :)
http://www.forlaget-trip.dk/04%20differentialregningopg.pdf


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2008 af Isomorphician

f'(3) = hældningskoefficienten til tangenten ved x = 3.


Svar #2
02. december 2008 af line-friis (Slettet)

hva når der nu er 2 tangenter for an skal også aflæse og finde f ' (5) ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2008 af Isomorphician

f'(5): Samme fremgangsmåde som ved f'(3).


Skriv et svar til: differentialregning med f ' (af et eller andet)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.