Matematik

Eksponentielle funktioner

03. december 2008 af 0fficepark (Slettet)

Om den eksponentielle udvikling f vides at f(0) = 3,4 og at det 3-årlig fald er 24%. Angiv en regneforskrift for f.

hjælp til opg tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2008 af Isomorphician

Har du ikke selv en idé?


Svar #2
03. december 2008 af 0fficepark (Slettet)

nej, ikk rigtig :s


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2008 af Isomorphician

f(0) = 3,4 <=>

3,4 = b*a0 <=>

3,4 = b*1

..... = b


Svar #4
03. december 2008 af 0fficepark (Slettet)

b = 3,4 ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. december 2008 af Isomorphician

Ja.


Svar #6
03. december 2008 af 0fficepark (Slettet)

alletiders. tak


Skriv et svar til: Eksponentielle funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.