Matematik

En lining der angiver sammenhæng:S

03. december 2008 af Agnethe1990 (Slettet)

Hej Allesammen

Jeg sidder med denne opgave og føler at det er helt forkert og slet ikke færdig det jeg har lavet, vil i tjekke?

c) I denne opgave skal vi opsætte en ligning, der angiver sammenhængen mellem E og y.
Først ser vi på hvordan de to ligninger ser ud:
Log(E)= 2,4m • 6,5 - 1,2
y = 1,4 • 105 • 0,1288m

Jeg sætter dem begge herefter lig med nul:

0 = 2,4m • 6,5 - 1,2 - Log(E)
0 = 1,4 • 105 • 0,1288m – y
Og herefter lig hinanden:

2,4m • 6,5 - 1,2 - Log(E)= 1,4 • 105 • 0,1288m – y

Hvad gør jeg så?


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. december 2008 af Daniel TA (Slettet)

Isoler E i den første ligning og m i den anden ligning.

Så substituerer du m'erne i den første ligning, og du får en sammenhæng mellem E og y


Svar #2
03. december 2008 af Agnethe1990 (Slettet)

Hva mener du?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2008 af Daniel TA (Slettet)

Hvilken del?


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2008 af juventuz (Slettet)

#0 Opgaven er regnet i denne opgave

(Link fjernet pga. dødt link. Mvh. Studieportalen.dk)

Hvis du til sidst lige vil tjekke dit endelige resultat :-)


Svar #5
03. december 2008 af Agnethe1990 (Slettet)

Jamen vil det sige jeg skal isolere e uden log, og hvordan er det lige jeg gør det?

og hvordan isolere jeg m?


Skriv et svar til: En lining der angiver sammenhæng:S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.