Matematik

ligning- hjælp:)

04. december 2008 af pernillegøth (Slettet)

(x/100)*25=13000+(x/100)*12


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2008 af freak_haha (Slettet)

(x/100)*25=13000+(x/100)*12= (x/4)=(3x/25)+13000

isolere x¨dvs ved at gange med 100*100 på begge sider

x=100000


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2008 af freak_haha (Slettet)

du ganger med 100*100 i den første ligning


Skriv et svar til: ligning- hjælp:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.