Matematik

Ligninge

06. december 2008 af Meandmy1 (Slettet)

Jeg har bruge for hjælp til det her tre opgaver. 

Ligningen.                                                                                                                                                                            3x + 2 = 14 + ( 2x-8) - ( 3x + 2 )  det har jeg fået til   x = 5  er det rigtigt.

uligheden.                                                                                                                                                                                  3( x - 1 ) + 2( 5x - 3 ) > 2x - 4 ( 3x - 2 ) - 7  det har jeg fået til L = ] -7,66, & [  er det rigtigt.

ligningssystemet.                                                                                                                                                             y = x + 18 og  2x + y = 108


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Jeg får x=½ i den første.

Og at x>10/23 i den anden.

Og den sidste skal du blot isolere y i den ene og indsætte denne i den anden og så løse for x. :)


Svar #2
06. december 2008 af Meandmy1 (Slettet)

Tak,

for hjælpen


Skriv et svar til: Ligninge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.