Matematik

Ligning

08. december 2008 af morsbøl (Slettet)

HEj

jeg har problemer med følgende ligning, hvor jeg skal isolere h.

H*x^2= 0.5

på forhånd tak

hilsen Gete


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. december 2008 af Isomorphician

Divider med x2 på begge sider


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. december 2008 af mathon

x2 = (0,5/H)

x = ±√(0,5/H)


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. december 2008 af mathon

OK    H

se #1


Svar #4
08. december 2008 af morsbøl (Slettet)

kan sletter ikke finde ud af det, hvad er det at det skal give som resultat


Brugbart svar (1)

Svar #5
08. december 2008 af Isomorphician

h·x2 = 0,5 <=>

divider med x2 på begge sider:

h·x2/x2 = 0,5/x2 <=>

h*1 = 0,5/x2 <=>

h = 0,5/x2


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.