Matematik

graf i excel ?

09. december 2008 af bomelom (Slettet)

jeg skal indsætte følgende ligninger i samme kordinatsystem i excel, nogen der ved hvordan man gør ?

y=12-1/2*x        

   y=14- 2/3*x  

        y=16- 1/3 x


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2008 af Isomorphician

Første kolonne: x-værdierne

Anden kolonne: første funktion

Tredje kolonne: anden funktion

Fjerde kolonne: tredje funktion

Når du har udregnet det du skal, markerer du alle fire kolonner og finder det sted hvor du opretter grafer, alt efter om du har 03- eller 07-udgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2008 af Contradel (Slettet)

Er det bare mig eller er Excel rigtig dårlig til sådan funktioner og punktserier ol.?

Den eneste gang jeg virkelig har følt Excel kunne noget, var i forbindelse med en samfundsfagsrapport ang. meningsmålinger ol. lidt ala http://www.surveybank.aau.dk/

Bruger altid Graph eller TI-Interactive til sådan noget.


Svar #3
09. december 2008 af bomelom (Slettet)

tak, men hvad mener du med udregne ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. december 2008 af Isomorphician

#3

Udregnet en værdi for de x-værdier der er relevante til din opgave.

Hvis det ikke absolut skal være i Excel er Graph som nævnt i #2 et glimrende alternativ.

Se www.padowan.dk


Skriv et svar til: graf i excel ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.