Fysik

forklaren

10. december 2008 af Tara987 (Slettet)

P_før=P_efter=P_raket+P_brændstof

m·v=(m+dm)·(v+dv)-dm·((v+dv)·-u)    raketligning

er der nogle der kan jeg hjælpe mig med at forklare på hver enkelt led


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Du burde selv have en beskrivelse af, hvad hvert symbol symboliserer.


Skriv et svar til: forklaren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.