Fysik

Resistans

17. december 2008 af Anne-SofieSvejgaard (Slettet)

Hej

Jeg skal i denne ligning isolere α

R = Ro * (1 + α * (T - To))

Hvordan finder jeg frem til α?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. december 2008 af lany (Slettet)

Start med at dividere md R0 på begge sider af lighedstegnet. Træk dernæst 1 fra på begge sider, og divider til sidst med T-T0 på begge sider.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. december 2008 af mathon

R = Ro * (1 + α * ΔT)

R = Ro + Ro*α*ΔT

(R-Ro) = Ro*α*ΔT

(R-Ro)/(Ro*ΔT) = α

                                                    α = ΔR/(Ro*ΔT)

med enheden K-1


Skriv et svar til: Resistans

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.