Matematik

logistisk vækst

18. december 2008 af tawer (Slettet)

 hej jeg sider og laver en studieretningsrapport om eksponentielfunktion.

jeg skal redegøre  hvad logistisk vækst er. ????

det har jeg ikke anelse om. en grundig forklaring vil gøre mig glad.

tak tak.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2008 af thejohns (Slettet)

Ikke fordi jeg ved det, men hah, du er sku da screwed hvis du skal afl i morgen :D


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. december 2008 af dnadan (Slettet)

Søg herinde på opgaver, en længere historie om logistisk vækst er for lidt for meget at skrive herinde... Og ja, du har muligvis lidt travlt, hvis den skal afleveres i morgen.


Svar #3
18. december 2008 af tawer (Slettet)

 nej nej det er til på mandag heldigvis..:D

men jeg vil blive meget glad for hvis i har nogen links så,

for har prøvet at søge rundt på nettet i meget lang tid, uden held. 

tak


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. december 2008 af richterklanen (Slettet)

Lad h(t) være højden af et træ til tiden t. Træet har minimumshøjden 0 og maximumshøjden k.

Lad f(t) være forholdet mellem højdens afstand til max. og træet aktuelle højde.                                              Så er f(t) = er (k-h(t))/h(t) , dvs, at h(t) = k/(1+f(t)). Hvis f er en eksponentielt aftagende funktion, dvs. af formen f(t) = f(0)*e-bt, så er h en logistisk funktion, og træets vækst er logistisk. Så er h(t) = k/(1+f(o)*e-bt.


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. december 2008 af richterklanen (Slettet)

Der er en meningsforstyrrende fejl til sidst i mit svar. Der skal stå h(t) = k/(1+f(0)*e-bt).


Skriv et svar til: logistisk vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.