Matematik
Korrekt skrivemåde?
28. oktober 2004 af
Peter H (Slettet)
Halløjsa, ville bare lige høre om denne skrivemåde er korrekt for løsningen for hvornår en en funktion er større end en anden:
http://www.upit.dk/u/mat.JPG
http://www.upit.dk/u/mat.JPG
Svar #1
28. oktober 2004 af erdos (Slettet)
Jeg ville skrive det sådan her:
L = {x| f(x) > -(6/5)x + (7/3)} = {R+}
Det skal forstås sådan, at f(x) er større end -(6/5)x + (7/3), når x er positiv ikke?
L = {x| f(x) > -(6/5)x + (7/3)} = {R+}
Det skal forstås sådan, at f(x) er større end -(6/5)x + (7/3), når x er positiv ikke?
Svar #3
28. oktober 2004 af erdos (Slettet)
Min fejl... Så ved jeg ikke, om du bare kan skrive:
L = {x| f(x) > -(6/5)x + (7/3)} = {x > 1}
L = {x| f(x) > -(6/5)x + (7/3)} = {x > 1}
Skriv et svar til: Korrekt skrivemåde?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
