Matematik
Sandsynlighed
28. oktober 2004 af
kippers (Slettet)
Kan jeg få bekræftigelse på den her, tak :-)
I en pose er der 4 røde bolde og 6 hvide. Bolde trækkes en ad gangen således at hvis en rød bold trækkes lægges den tilbage, mens at en hvid ikke lægges tilbage. Man fortsætter indtil at to røde bolde trækkes i træk. Hvad er sandsynligheden for at fire bolde trækkes?
Er svaret blot:
P = P(RHRR) + P(HHRR) =
(4/10)*(6/10)*(4/9)^2 +
(6/10)*(5/9)*(4/8)^2
?
Tak.
I en pose er der 4 røde bolde og 6 hvide. Bolde trækkes en ad gangen således at hvis en rød bold trækkes lægges den tilbage, mens at en hvid ikke lægges tilbage. Man fortsætter indtil at to røde bolde trækkes i træk. Hvad er sandsynligheden for at fire bolde trækkes?
Er svaret blot:
P = P(RHRR) + P(HHRR) =
(4/10)*(6/10)*(4/9)^2 +
(6/10)*(5/9)*(4/8)^2
?
Tak.
Svar #1
28. oktober 2004 af riquelme (Slettet)
Ja, det ser rigtigt ud.
PS. Det hedder "bekræftelse" ikke "bekræftigelse" :)
PS. Det hedder "bekræftelse" ikke "bekræftigelse" :)
Svar #2
28. oktober 2004 af kippers (Slettet)
Tak...
Flovt flovt - jeg har lige rettet en anden for stavefejl :-)
Tillykke med turen til Berkeley. Sidder selv i udlandet.
Flovt flovt - jeg har lige rettet en anden for stavefejl :-)
Tillykke med turen til Berkeley. Sidder selv i udlandet.
Skriv et svar til: Sandsynlighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
