Fysik

isolere k

29. december 2008 af nihal (Slettet)

hvordan skal jeg isolere k fra denne formel?

T= 2π√(m/k) svingningstid

på forhånd tak..


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. december 2008 af DeutscherDäne (Slettet)

T = 2*n *sqrt(m/k)

T / (2*n) = sqrt(m/k)

(T / (2*n))^2 = m/ k

k*(T / (2*n))^2 = m

k=m / (T / (2*n))^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. december 2008 af Erik Morsing (Slettet)

#1, der er kommet sådan nogle finde symboler på bjælken herover.

T=2*η*√(m/k) osv.


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. december 2008 af Arctan (Slettet)

#2.

Skal η forestille pi? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. december 2008 af Arctan (Slettet)

T = 2π√(m/k)

Kvadrer begge sider:

T2 = 4π2·m/k

Multiplicer med størrelsen k/T2 på begge sider:

k = 4m·π2/T2           (samme udtryk som i #1)


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. december 2008 af Erik Morsing (Slettet)

#3 Nej det her er pi "π", det var en tastefejl


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. december 2008 af mathon

med enheden

(kg/s2) = ((kg*m/s2)/m) = N/m


Skriv et svar til: isolere k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.