Matematik
Hjælp til ligning
29. oktober 2004 af
Matazz (Slettet)
Jeg kan simpelthen ikke få denne ligning til at passe, hvis der er en venlig sjæl som kan regne den ud, vil jeg blive meget glad.
0=(-2/x^2-4)*(x-2/4)
0=(-2/x^2-4)*(x-2/4)
Svar #1
29. oktober 2004 af Dominik Hasek (Slettet)
Hvis du med "regne den ud" mener at løse ligningen, så kan jeg fortælle dig, at løsningerne er givet ved
x = 1/2
x = i*2^(-1/2)
x = -i*2^(-1/2)
x = 1/2
x = i*2^(-1/2)
x = -i*2^(-1/2)
Svar #2
30. oktober 2004 af Darwin (Slettet)
0=(-2/x^2-4)*(x-2/4)
0=-2/x+1/x^2-4x+2
0=-2x +1 -4x^3+2x^2
Løs herfra og få #1
0=-2/x+1/x^2-4x+2
0=-2x +1 -4x^3+2x^2
Løs herfra og få #1
Skriv et svar til: Hjælp til ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
