Matematik

8 klasses ligning?

07. januar 2009 af xdjulies (Slettet)

1,2 y - 0,5 y -4 = 5

Hvordan løser jeg denne. Udførlig forklaring. tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2009 af Isomorphician

1,2y - 0,5y - 4 = 5

Trækker y-leddene sammen og lægger 4 til på hver side:

0,7y = 9

Kan du selv derfra?


Skriv et svar til: 8 klasses ligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.