Matematik

Kan, du ikke eller tør du ikke?

07. januar 2009 af 4v4 (Slettet)

hvordan regner man :

y= 12

__

x

så jeg kan lave en koordinatsystem med

-----------------------------------------------------

X -6 , -4 , 1/2 , 1

Y

------------------------------------------


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2009 af Sherwood (Slettet)

Jeg kan ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. januar 2009 af Youngmann (Slettet)

Uha, jeg tør ikke :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. januar 2009 af gym8260 (Slettet)

Hmm? Jeg kan ikke huske det lige :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. januar 2009 af Youngmann (Slettet)

#0

Jeg må indrømme, at jeg ikke forstår your question?

Har du ikke en ligning?


Svar #5
07. januar 2009 af 4v4 (Slettet)

Har, virkelig brug for hjælp til denne opgaver

hvordan regner man denne her for exempel:

a Y= 12
___
X


så jeg kan tegne den i koordinatsystem


_______________________
.x . 6 . -4 . 1/2 . 1 .
.
.Y . . . . . .
.__.___.____._____.____


Tegn i samme koordinatsystem


a Y= 12
___
X


b Y= 1
___
X


c Y= -12
___

X

d Y= -8
___
X

e Beskriv hvordan grafen ændrer sig når tælleren ændres.


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. januar 2009 af Youngmann (Slettet)

Prøv at skrive uden "brøkstregerne" og vælg istedet "/". Så kan jeg måske gennemskue det :)


Svar #7
07. januar 2009 af 4v4 (Slettet)

Y= 12/X hvordan regner jeg mig frem ? med:

x = 6  -4  1/2  1
g kan tegne koordinatsystem
så je

og tak søde (;


Brugbart svar (1)

Svar #8
07. januar 2009 af Sherwood (Slettet)

Du skal jo bare indsætte og beregne y. Du skal ikke engang isolere din variabel.


Svar #9
07. januar 2009 af 4v4 (Slettet)

kan du vise mig med exempel tak (:


Brugbart svar (1)

Svar #10
07. januar 2009 af Sherwood (Slettet)

y=12/6=2

y=12/(-4)=-3

x|6| -4|..

y|2|-3|..


Svar #11
07. januar 2009 af 4v4 (Slettet)

tak (:


Skriv et svar til: Kan, du ikke eller tør du ikke?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.