Matematik

dY/dX for x gående mod 0

08. januar 2009 af tbu (Slettet)

Hej

En der kan hjælpe mig med at finde dY/dX for x gående mod 0 for denne ligning?

Y = 95,845X^-0,1872

På forhånd mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Du kan jo starte med at differentiere din. :)


Svar #2
08. januar 2009 af tbu (Slettet)

Problemet er at jeg slet ikke kan huske det mere, er nogle år siden efterhånden :-s


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Så kan du slå en formel op for det i formelsamlingen her på sitet. :)


Svar #4
08. januar 2009 af tbu (Slettet)

oki, jeg prøver at kigge på det


Svar #5
08. januar 2009 af tbu (Slettet)

Kan det passe at dY/dX = -0,1872X^-1,1872 ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#5: Ikke helt - hvad blev der af dine 92, bla bla?


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

95, bla bla.


Svar #8
08. januar 2009 af tbu (Slettet)

Jeg regnede den som en konstant, men det er ikke rigtigt.

Det her må være mere rigtigt:

dX/dY = 95,845(-0,1872X^-1,1872)

dX/dY = -17,94X^-1,1882


Svar #9
08. januar 2009 af tbu (Slettet)

tastefejl:

dX/dY = -17,94X^-1,1872


Skriv et svar til: dY/dX for x gående mod 0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.