Fysik

Tryk

10. januar 2009 af nunu1989 (Slettet)

Hej......

En mand er ude at dykke en dag hvor lufttrykket er 1 atm. Dykningen foregår i 20 grader varmt vand med en salinitet på 20 g/kg.. Densitet af saltvand ved 20 grader med en salinitet på 20 g/kg = 1013,39

A) Hvor stort er trykket i 10 m dybde?

Hvilken formel skal man brug??

p = F / a


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Du skal benytte formlen for trykket af en væskesøjle.


Svar #2
10. januar 2009 af nunu1989 (Slettet)

dvs.:

p = ρ * g * h

=1013,39 * 9,82 * 10  = 99514,89 pacal. 


Svar #3
10. januar 2009 af nunu1989 (Slettet)

ér det ikke rigtigt...?


Skriv et svar til: Tryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.