Matematik

Ligninger

12. januar 2009 af Ditte_92 (Slettet)

Heej ..

Er der nogen der kan forklarer mig hvordan de to ligninger bliver løst? Er gået helt i stå!

2x+4 = 3  ( nedenunder 2x +4 skal der være en brøkstreg og et 6 tal, dvs. 2x+4 divideret med 6 = 3)

Og

5 = 3 ( nedenunder skal der være en brøkstreg og 3x - 11, dvs. 5 divideret med 3x - 11= 5)

Håber i forstår hvad jeg mener..


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2009 af ibibib (Slettet)

Gang med 6

2x + 4 = 3·6

2x + 4 = 18 osv.

Du bytter om på 5 og 3 et eller andet sted.


Svar #2
12. januar 2009 af Ditte_92 (Slettet)

når jeg når hertil 2x + 4 = 18

er det så 18 - 4 og så divideret med 2x?


Svar #3
12. januar 2009 af Ditte_92 (Slettet)

lige meget har fundet ud af det

mange gange tak :)


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.