Matematik

vektor - hjælp

21. januar 2009 af em91 (Slettet)

Jeg har vedhæftet opgaven, så læs den venligst der :)

Jeg har regnet opgave et ud, men jeg ved ikke hvordan jeg kommer derfra, og til at regne det næste stykke' ud.

( a -> * b-> ) / (| a-> |*| b-> | )=cos(v)

7 / ( |2| * |5| )=cos(v)

0,7= cos(v)

Cos-1(0,7)=45,57o

Hvordan kommer jeg til spørgsmål to, når jeg ikke har hvad jeg skal bruge for at regne den ud ??

( jeg har tegnet pilene ved siden af, da men ikke kan lave vektor-tegnet)

Vedhæftet fil: yuiopåælkjh.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2009 af goathunter (Slettet)

cosinus relationerne


Skriv et svar til: vektor - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.